CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, January 7

.p.a.g.i. .0.7.0.1.0.9.

Pagi 070109

KP ingat blh sambung tidur bgn lmbt sikit sbb ming nie keje mlm n smlm ampai umah kul 1am..tgh sedap tuton sblh Qurratul, along ketuk pin2..

Bangunlah teman along gi sek adik bongsu KP sbb nak htr surat minta prlepasan nak balik umah jumaat nie sbb kalau ikut schedule sklh die thiz week kena stay kat asrama aje..

Reason being coz parents KP akan balik dari tanah suci mekah thiz sun mornin..so parents minta semuaz adik bradik jemput kat KLIA especially Qurratul..dgn muka ngantuk, drive ke shah alam...
Oppss...mestilah KP mandi takkan tak mandi kot. Ampai shah alam kul 10am caya tak cuma 15min aje dah ampai...tak bawa laju tapi dok main tol aje..sbb KP ada appointment kat Jaya 33 kul 11.30 tkt tak sempat

Kebetulan kat sklh ada majlis orientasi tuk pelajar form 1 jd cijgu n warden xlih jumpa..trus shoot blk umah on the way dpt call appointment cancel..apa lagi singgah kat warung roti canai beli roti canai kosong kat Qurratul, roti sardin tuk KP n roti telur kat along..masa byr 2 abg jual roti canai bg 5 bungkus nasi lemak free sbb time tu dah 10.30am n he predict dari makanan basi baik bagi aje kat org..

KP mkn nsi lemak 2 bungkus n sama gak ngan along..masa tgh order roti canai along sempat gak beli nsi lemak lagi 2 bungkus sbb masa 2 mana nak tahu abg roti canai tu nak bg free..olih sbb ni KP skrg tgh tahap gaban ngantuk even mase tgh taip n3 ni

6 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

BESH NYA DPT NASI LEMAK FREE..BAIK HATI BETUL ABG TUH

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Atty..

tu la pasa..rezeki kami pagi nie .. dan harap tuhan murahkan rezeki abg tu jugak

rasp said...

uiks rezki u tul ek dpt nasi lemak free tu :D

ai said...

Gilah tido KP ooooiiii...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rezeki jangan ditolak

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya dapat nasi lemak free lagi..