CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, January 1

.w.i.l.l.i.a.m.

William...

Guess wht!!!!Minggu nie aje 2 kali ke william..mentang2 dah 2 bulan nak sgt gi x dpt jd bila dah dpt berkali2 KP gi...

1st trip sunday nite
Since abg blk awal so decide dinner kat luar..along,usu,abg,me and Qurratul.kite mkn mee perut ikan,new menu tapi marvelles,spaghetti olio, roti hawaii(sampai 2x order) air yg banyak kite order... Baru aje rm 87...just in the budget

2nd trip yg smlm..
Kite mkn roti hawai again sbb usu nak mkn sgt..dah 2 hari dok sebut pasal 2...then order lak cheese, chicken ham,mozerella and nan...sedap gak...then Qurratul nak order spaghetti..so minta uncle william spaghetti carbonara ada chicken ham..buat portion tuk Qurratul aje..dah mkn masih lapar lagi blh takl jadi decide ambik chicken keev(lebih krg gitu bunyi die)

Yang nie mmg sedap sbb ayam masak ngan cheese..pas2 ngan mashed potato..yang sedap gila babas.. Then ada dumpling yg isi nya bayam siap ada cheese...

Air we order mango blended with laici,watermelon with longan,sirap 4 Qurratul and the o ais for usu...since malam countdown mmg full pack mlm tadi..thought nak order pizza lak tapi along dah siap kuar stmt "nie makan ke melantak"...so we move aje

Part nie best, bila tanya brp herga kena byr rm38...what biar betul punya byk gak mkn siap ngan minum mango n watermelon blended, spaghetti bagai,n also chicken keev jumlah tu aje byr

Uncle siap bagi tahu apasal tak sangka murah cam gini lah yek...nie yg trmurah makan yek...semua start ketawa...

Dr situ gerak ke the curve ingat nak tgk bunga api kat sana but pack gila baban..so no way terus drive ke McD.
Kat situ mkn lak sundae,apple pie,french frie and cone sundae...just nice abis makan nampak bunga api...

Qurratul paling suka tgk bunga api...pas2 balik tmah cuci muka, kaki n tangan terus msk titon sbb sok kena keje

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Nem0 o0h Nem0 said...

william sgt la best kn,mknan kt ctu semua sedap2..=)

rasp said...

baca je food dia pun leh terkecur..camne tu :D