CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Saturday, January 3

.c.o.k.l.a.t. .k.e.k. @. p.e.t.r.o.n.a.s.

Coklat kek @petronas.

Dapat msj dari along
"tolong beli kek coklat@ petronas,Qurratul pesan". Call along ngape tetiba die nak kek...rupanya die bangun tidur then gi peti sejuk cari kek coklat. Tetiba die nangis tapi tak kuat mengalir aje air mata die..along tanya ngape baru die bagitahu nak kek coklat tapi hakikat die tlupa yg kek coklat die dah abis mkn smlm..

Jd nak tak nak,kena beli kan gaklar. Bila call n ckp ngan Qurratul rupanya die nak mkn so cari kat peti sejuk xde..sama mcm KP bila takde aje benda yg nak terus menitik air mata..yg cuma tak melalak

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

Y u Z z 9071 said...

mana gambo coklat kek tu...

kek kukus coklat pernah rasa?..sedap tau

atty's said...

loh..sian..kp..beli tau..jgn lupa..