CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Wednesday, September 10

B.e.r.b.u.k.a. .d.i. .L.e. .M.e.r.d.i.a.n.

Sept 10
berbuka d' Le Meridian

- hari nie ada jemputan dari ahli surau opis aku tuk turut serta b'buka puasa d' Le Meridian KL Sentral.
B'buka puasa dan juga sembahyang terawih..

Tarikh : Rabu, 10 September 2008 (10 Ramadhan 1429)
Masa : 6.00 petang - 10.00 malam
Tempat : The Sultan's Ballroom, Level 6
Le Meridien Kuala Lumppur
2, Jalan Stesen Sentral
Kuala Lumpur Sentral
50470 Kuala Lumpur.

- Agenda :
6.00 pm - Ketibaan Tetamu
6.30 pm - Tazkirah oleh YBhg Ustaz Shahrum
7.00 pm - Ucapan oleh Hj Afiz Abdullah, Pengerusi BAKIM
7.10 pm - Ucapan oleh Tetamu VIP
7.20 pm - Berbuka Puasa Dengan Kurma, Kuih Muih & Air
7.30 pm - Solat Maghrib
7.45 pm - Makan Malam
8.30 pm - Solat Isyak di ikuti dengan Solat Tarawih (8 Rakaat & Witir)
10.00 pm - Bersurai


Aku lak tgh "cuti posa" camne yek .. Nak gi ke tak
Bila tanya abg balik kul brp dlm kul 5 cam 2 .. sian kat die lak kalau die buka sorang2.
Bila aku call die kata nak gi , pergi lar since wawa kan mlmnie kat umah parents aku
Jadi die no hal nya..

Sbb aku masih ada masa lagi, nanti aje aku fikirkan ...

4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

PERGI JE..

julietchun said...

Pegi je lah,kalo taknak pegi pass kat aku :D

green apple said...

kalau dah nama makan free tu pegi je la...

**KITE PUNYA** said...

Tima kasih semua atas pesanan dan nasihat

Kite gi gak jugak akhirnya