CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, September 4

W.a.w.a.

Sept 4

-Aku risau kat wawa sbb pg tadi dok ngadu sakit perut ... .. Tanya die (Eiyakk tak ) kata ye.. tapi sikit .. Kentut tak ..tak tahu ... Aku takut perut masuk angin ... atau kembung .. jgn gastrik sudah beb.. sekarang penyakit tak kira usia ...

-nak kata tak makan .. die makan .. nak kata kurang air.. minum air.. mungkin tak cukup kot.. Aku tak nak risau sgt sbb karang mula tak bolih keja.. call die tadi tak nak ckp ngan aku tapi dgr cam baru nangis .. Ngape die nangis - aku pun tak tahu ... Apa pun parents aku ada nak tgk kan die ... Kalu kena gi ambik ubat ke .. apa ke... Insyallah die OK

** Sok wawa blk umah aku sbb Sab2 ,Ahad nie cuti dan jugak nak ke warehouse salelaerr...

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

~dyla~ said...

wawa kit yut ker....? risau anak ni sakit. takpe , dia ok tu, cume perut tak sedap.

along said...

kalu dah x leh nak ubat bawak jumpa doktor...slamat berpuasa

julietchun said...

dia pose senyap2 kot? :D