CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, September 5

R.a.m.a.d.h.a.n. .k.e.4.

Sept 04
ramadhan ke 4

-Hari ke 4... balik sendiri sbb abang OT lagi hari nie... dahlah hujan pas2 naik bas kena b'himpit lak..Sampai umah lupa lak kunci takde.. .. Ke mana aku nak pergi ... Mmg aku tak masak punya hari nie... sampai pun kat 6.15pm....aku ke bazaar ramadhan aje..

-Bazaar ramadhan ... dah tawaf satu pusingan last sekali aku cuma beli kuih atucara berlauk, ( yang ada daging kat atas), mini cake: semua nie 4 for RM1. nak beli nasik tapi xde selera nak makan ... so aku beli asam laksa n kueyteow goreng for abang...
Kali ini mmg tak out of budget langsung ... Tak sampai RM 10 aku beli...


-Balik panjat pagar sbb kunci takde... Tapi aku ada gak tgk kiri kanan sblm nak panjat ... Alhamdulilah k'betulan jiran dah msk sbb nak maghrib kan .. so aku apa lagi jalan kan misi ku..
masuk aje aku tarik nafas lega.. siap mandi ngadap "Early edition" pas2 azan ... Berbukalahh aku sorang diri dpn TV... Untuk pengetahuan hari nie aku buka kat umah aku .. Wawa masih kat umah parents aku lagi ...

- Jam 9pm au dah masuk titon ... sbb kepala berat sangat .. pas2 dah selsema... mula mata nak layu aje.. "kekasihku seru " yg tgk aku dan bukan aku tgknya

hehehehehe

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

nasib..takde sapa nampak..kalo idak..
org ingat perampok lak..