CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, September 25

N.a.s.i. .L.e.m.a.k. .K.a.m.p.u.n.g. .B.a.r.u..

Sept 24


- memandangkan aku cuti ... aku turun ke opiz jap hantar barang tuk besok punya function
Wawa ikut sekali ngan aku .. Dari bangun tidur sampai petang .. menyempit tepi aku aje..
Jadi aku bawa naik LRT .. Punyalah die suka siap bawa die punya handbag jenama "ESPRIT"

- sampai aje opis .. bagi barang ... abg shaiful suruh aku balik .. bolih ke .. dari jauh aku sampai die suruh aku balik lepas hantar barang .. malas nak tggu aku pun Cha alif ba wa ta ( cabut)

lepak kat KLCC ngan wawa jap sementara tggu abg dtg.. memula sampai wawa nak singgah rotiboy .. beli roti with ham .. makan sikit aje ..
turun aje die nak beli air .. so gi cold storage beli air kat die .. die bayar .. die bagi kat akak cashier .. singgah kat bakery situ die beli lak almond cookies..

Gmbr bear.. dah aku malas nak lepak lelama kat dalam aku kuar ke air pancut .
elok lepak aje abg pun sampai .. masa tu dah kul 6.00pm

- Berbuka puasa.. ajak abg ke kmpg baru .. tmpt lama yg aku selalu gi kalau nak makan nasi lemak . punyalah dkt 1 tahun tak gi .. jalan dah b'tukar... yang paling best blh silap lorong..

nasi lemak= RM 0.70satu bungkus

akhirnya sampai jugak jam 6.30pm .. masa tu baru 2 table aje ada org ..

Ayam goreng= RM 3.00 satu

( aku ambik satu aje .. bukan 3 tau)

since aku nak makan nasi lemak dan wawa nak ayam goreng .. kiterog makan kat situ aje

Sambal petai = RM 3

Elok aje kul 6.45pm .. org dah makin reamai .. nasib baik aku datang siap bolih pilih port mana nak .. siap duk bawah kipas lagi .. tu yang best tu .. aku suap si wawa dulu makan sbb kalu tggu sekali kiterog mkn tuk buka puasa alamak .. mmg tak makan nanti die

alhamdulilah die makan almost 3/4 nasi and adalah 2 -3 small pieces of ayam ... siap demand air sirap lagi kat papa die bila papa tanya nak air apa.. kiteorg beli nasi lemak 5 bungkus.. sorang 2 bungkus.. ala rr kecik aje nasi lemak ...lauk abg ambik sambal petai aku kongsi aje ngan wawa ayam gorneg...abis selesai aje.. terus gerak ke umah parents aku dgn hajat hati nak htr wawa aje since sok aku keje baju lak x bawa spare tapi .. al-ngantuk punya kes .. terus lepak sana .. sok pinjam aje baju akak aku ke adik aku ke ...

3 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

DYLA said...

sedapnya..
kite kalau mkn 1 bgkus tak ckup.. 2 bungkus baru la kenyang. hehehe

julietchun said...

Aku maunya 3bungkus skali mkn,kiut miut sgt.Mmg lm tak g kg baru kan,jln ari2 bertukar plak tu.

atty's said...

murahnya nasilemak..tu..
amboi wawa..byk nya makan..hehehhe..cam abg fir gak neh..