CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, September 16

B.e.r.b.u.k.a. .p.u.a.s.a. .L.i.t.t..P.e.n.a.n.g.


Sept 16
Berbuka puasa litt. penang cafe- KLCC


- dapat jemputan tuk berbuka puasa ngan team lama.. at first kat restoran cerana, cheras. then tukar ke Planet Hollywood and
last sekali conpem ke Litt. Penang cafe..
aku reserved tuk wawa, aku ngan abg..
- not buffet but a la carte... OKlah tu..
sbb aku s'family tak makan sangat ..
apatah lagi si wawa.
Suprisely sbb dari 8 org terus melonjak
19 org + 2 kanak...
Ramai tu .. mesti kecoh nanti ..

Aku akan update cite tu nanti ..kalau blh tempek gmbr aku tempek nanti K

6 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

alahai..terguda.hah..tgk keuwtiew..goreng tuh..mcm mau bikin je ..kang nie.

Umi Mia said...

Hi kite....sakit mata gak ek..camner ni ek..ada susu ibu tak...EJ cakap suh letak susu ibu...huhuhuhu

julietchun said...

Tempek,jgn tak tempek gambo tu.Ko ni menguji iman aku dgn gambo2 makanan.

eedany said...

bestnya menu uols...

wokey...weols tunggu gambar seterusnya ok.

:)

moralle said...

aduhhh keuwtiew itu menggoda :)

maklang said...

boleh ke kalau hantar email kat maklang...nazdin_2000@yahoo.com. Ph number maklang ada kat blog jahit maklang...call lagi baik!
http://jahitanmaklang.blogspot.com