CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Sunday, September 14

R.a.m.a.d.h.a.n. 1.3.

Sept 13
ramadhan ke 13

- aku keje half day ..tuk team lama.. tolong member aku .. sian kat die nak gi funeral prayers xde nak ganti.. masuk kul 8-2pm .. wawa pepg ikut sekali..

Dari sahur kul 4.30 pm aku tak tidur .. sejak xde maid semua dah kena buat sendiri .. so lepas siap cuci pinggan ... pack barang wawa cam baju, seluar, ( sbb die blm mandi) , air suam, kokorunch and roti. ada masa lagi aku gosok baju mana yang sempat especially tuk abg .. jadi xde lah kelam kabut nanti aku ..
- Kul 6.45am gerak ke opis .. aku sampai awal lagi 7.15 dah ampai ... Untuk pengetahuan aku kalau keje pagi mmg sampai awal .. x kira masuk kul 8 atau 9 kul 7 am aku dah t'pacak kat opiz.. tu pasal isu lewat setakat nie aku xde masalah
time keje x banyak bexa.. back to basic..

- aku sempat khatam (to the latest episod) tuk kekasihku seru, 5 jingga, goda, ku milikmu. yangtak dapat tgk cuma the amazing race asia season 3. blog pun aku tak abis update lagi

ada aje cite yang nak d'update tapi tak sempat .. aku ingat nak tukar layout umah jap ...tapi tak berapa reti.. hari tu dah buat tapi terus hilang semua yang aku archieve... nasib baik dapat restore balik ..

p/s: sesape blh bantu aku tukar layout umah sila lah email kat aku nielan03@yahoo.com

- wawa jemput aku balik kul 2pm tapi aku turn dekat 2.15.. sian kat die nak tgk air pancut kat KLCC tapi dieorg tak on lak.. tanya abg ; die dah bawa gi taman this mornin'. exercise katanya ..
since aku ada parkson voucher yg expired 18/09, aku aje abg shopping raya tuk wawa
KLCC- xde yang menarik n herga barang bagi ku bolih tahan jugak .. so terus ke Sg.Wang

-Park kat sg.wang, terus masuk parkson... bawa wawa tgk baju .. semuanya tak nak .. dahlah malas nak pilih sbb semuanya die tak nak so aku decide beli cash register tuk die . similar cam gmbr kat bwh tapi bukan jenama mcdonald lah .. kalau mcdonaldnya mesti price tahap gaban mahalnya.. cash register siap ngan scanner n mike... tu yang die seronok ..

sape jd mangsa ; papanyalahhh.... abis dok using kiri kanan ... so there's goes my parkson voucher..

Tak sempat nak ambik gmbr...tak menang tangan

- balik aje singgah kat TESCO , beli mamam kucing ku, pasir kucing, makanan basah cam ayam , sosej, biskut, telur, bawang, cili n sayur sikit... bolih tahan jugak org kat TESCO .. tu pun masa tu kat kul 4pm ... ramai yang beli barang tuk masak buka puasa...

Cuma susu wawa aje takde abis stock ..
- Buka puasa apa ?.. aku ingat nak masak spaghetti carbonara.. siap dah nak potong ayam ngan kuarkan sos.. abg kata die nak masak sardin cili.. pas2 die masak nasi ... aku cancel spaghetti . aku panaskan roti canai segera yg baru beli kat TESCO tadi.. goreng ayam kat wawa ..
so lauk kami hari ni, sardin cili +kentang, ayam + kentang goreng, roti canai and nasi putih + papadom.. Lupa air sirap laici
Sowielahh gmbr makanan sbb time buka terus makan...
Cukuplah tuk kami 3 beranak .. rezeki kami d'bulan puasa...
malam sbb semua penat titon jam 10.30pm

7 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

ratna said...

awak..kita dah email kat awak cara tukar layout. tgk email kay..

**KITE PUNYA** said...

ratna..

Thanks yek .. nanti kite check email

Y u Z z 9071 said...

awal tido...biasala bulan puasa ni penat kan

KV said...

weh, comelnya!!!

maklang said...

maklang pergi masuk komen kat lensalily pulak..ish..ish...

kalau nak kueh tu takut nanti pos nanti hancurlah pulak!gambar kueh ada kat blog masak

resepi kentang tu ada kat blog dapur maklang:)

Mommy Lily said...

kite pon ingat nk wat spageti carbonara ...tp tk jadi lak..

mummysyafie said...

best nye mesin cashier tu..