CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, September 22

S.a.k.i.t. .h.a.t.i.

Sept 22

- sakit hati sgt .. dpt call dari parents yang suruh aku ke putajaya tuk sign borang so that my @#$%&^ maid blh balik.. apa hal aku nak buat sdgkan selama nie die keje ngan aku guna social pass and masa aku mohon permit hari tu .. no contract bind within me and her

- the @#$%&^ agent & mak agkt aku tak nak solve .. nak jugak aku turun naik imgrisen sekali lagi .. just coz tht @##$%^%& maid semua org in trouble and tarik muka.. musuh tak yah lah nak cakap dah bergaduh sesama jiran sbb kan die... I wonder why I still kena issue the letter sedangkan mmg kalu ikut die x blh nak blk sbb "special pas" ..

- nak aje aku pelempang si @#$%%^ maid tu biar die biul.. geram sesgt aku .. dah bagi gaji kata tak.. pas 2 ada hati lagi nak minta duit kat aku.. die suruh agent minta kat aku .. no way i'm givin' any money 2 U.. dahlah aku rugi almost 5 k ambik die .. keje tak sampai 4 bln buat hal ... lagi nak m'yusahkan aku lak...
aku malas nak call agent ... aku suruh abg call agent .. let the guy talk.. aku kalu msk campur kali nie aku ambik die htr aje kat imgrisen langsung tak bagi die balik.. dahlah lu takde agreement ngan gua.. apahal gua nak tolong lu .. keje OK .. x buat hal blh lak .. apasal tak suruh mak agkt aku tu aje yg buat .. ngape kena aku .. bila susah suruh aku .. bila senang langsung x pandang aku

2 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

alahai nannie..kty dgr pun naik bengang hah
penampaq sekali

DYLA said...

susah ada maid mcm tu.. erm...