CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Thursday, September 4

B.e.r.i.t.a. .b.a.i.k...

Parkson Voucher

-Yeyyyyy... rezeki wawa lagi .. tak semena- mena aku dapat parkson voucher
Bos lama aku bagi die kate review of performance dapat lah ini tuk the past 6 months
KPI aku met .. KPI tu ape( Tu cam ind goal )
Walau tak banyak tapi bolih lak cover wawa punya baju raya kan

-Invitation tuk Award Giving 2nd Q ... Kalu tgk previous2 entri ada aku tulis yang team aku menang overall best team & aku lak menang overall invdiual .. mau tak bangga sbb aku yang "t'baik " dalam 3++ .. p'capaian aku from Q1 ngan Q2 .. perfect tapi tuk Q3 ( aku risau sbb aku di dept baru..x tahu blh achieve ke tak)

-Makcik aku dapat durian runtuh katanya.. So die kata adalah sikit tuk aku... Bila aku tanya ngape bagi kat aku .. sbb bila die k'susahan .. die minta tolong kat aku walau tak banyak - yang mana aku mampu aku tolong... Turun KL sorang ke atau ngan nenek aku ... sanggup aku tukar cuti atau masuk lambat... bw nenek aku jejln sbb nenek aku yang nie mmg sporting gila baban .. lepak blues... ngan cucu die tak kisah asalkan jg p'buatan jgn silap langkah atau salah siap kena tegur

harap- harap dptlaer durian runtuh nie at least blh gak pakai tuk raya

7 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

julietchun said...

Tahniah. Jgn mak wawa plak lbh2 sopping.

atty's said...

salam..insyallah dpt durian runtuh lagi nanti..
selamat buka posa

PurPle said...

tahniah! seronoknya dpt durian runtuh...

Umi_Aliesha said...

wahh bestnya..dah la nak raya...bleh pi soping..

~dyla~ said...

best la dpt voucher parkson. leh soping2

nanni said...

Julietchun

mmm... every week asyik dok shopping tuk wawa ..

Atty's & prple
thanks and minta sangat ianya akan t'jadi

Umi...
insyallah umi kalau dapat alhamdulilah

Dyla
parkson voucher yg dapat wawa dah chop dulu hikkkkk

edrina said...

Congrats!! Keep up the good work!! ceh cam kita bos dia laks..hiks.. Alhamdulillah dapat jugak cover baju raya kan.. ok lah tu dr pada tak derkan..