CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Monday, September 8

R.a.m.a.d.h.a.n. .k.e.7.

Sept 7
Ramadhan ke7

- Agenda ; gosok baju . lipat baju, ensure baju yang basuh smlm semua kering, dan juga warehouse sale...

- bangun pun dah lambat kat kul 10am..sbb baju masih tak kering aku ajak abg ke warehouse sale dulu .. kali nie aku ke HYTEX GARMENTS kat kepong. Yang nie mmg aku slalu akan gi s'tiap tahun .. tanpa miss..

- sampai aje abg turun kan aku dulu..
1st section: cari baju wawa . kat sini baju k'banyakan nya umur 4 tahun ke atas. Wawa baru 3 tahun tapi is better to buy big size than ngam-ngam .. Setiap tahun mmg aku akan beli kat sini. walaupun org kat design lama tapi bagi ku kalu cartoon network - pooh,mickey or etc- x kan lapuk nya.. adalah aku dapat baju tuk wawa dalam 10 helai .. siap ngan Pooh underwear ( mcm-2 colour) .. aku sempat gak tlg member aku beli baju .. die tak dapat dtg .. xde sape jaga anak die..kat sinie aje aku dah spend RM 7+

2nd section: cari baju tuk aku ngan abg.. abg managed dapat baju sleeveless cam ala koboi kat luar herga RM 69.00 kat sini RM 15.00. Aku dapat 3 Khakis long pant and 1 short pant . Kat luar herga RM 79.90 kat sini RM 15.00 baju T-shirt mickey RM 10.00 each .. aku beli kat akak aku, adik yg ke -3 ngna ke-4. Sini aje aku dah spent dlm RM 160.00

3rd secction: gi lak kat baby area.. beli barang toiletries wawa ( tenderly) very cheap brg2 yg tuk travel cam bedak comel. lotion comel cuma RM 1 aje.. managed beli baju die dalam 3 helai

dari situ terus ke BATA ware house sale
- sini takde item yang aku beli ..sbb baju raya and baju wawa kind of expensive

kat sebelah BATA warehouse sale adalak small mini warehouse sale
aku beli rejoice , rexona ngan vicks - all total RM 18 only

There's goes all my money this week

5 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

IBU KUMBANG said...

hehe saya pun mcm awak x kisah yg penting murah!

julietchun said...

Ada 3 minggu lagik utk sopping,mana cukup tuh.

sabrinaabubakar said...

ni yag bengang ni sana sini murah..i wish am in KL skrang..emm..dah dok jejauh ni rasa ralat lah plak especially time time sale ni..hihihi

**KITE PUNYA** said...

Ibukumbang.
dah cartoon network jual murah as low as RM 5 and above takkan x nak beli ..

Julietchun.
nie baru 1st round.. baju raya wawa dah tempah .. nie just the daily t- shirts n pants tuk die mungkin 1 minggu lagi nak raya gi survey lagi kot

Sabrina..
Wish to help u but xpe nanti kalu ada lagi warehouse sale mungkin kite bolih tolong... so kena selalu check out my bloglah kan
I suka decide nak pergi last minute

junkopile said...

wa ko kan main lagi ek takde pon roger aku bagi tau ada mane2 sale tuh, yang aku heran tuh ko tau je ek, aku tak kira nak gak share durian runtuh ko tuh