CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Tuesday, September 16

R.a.m.a.d.h.a.n. .k.e. .1.5.

Sept 15
Ramadhan ke 15

- abg dah pesan pagi tadi hari nie buak sorang tau .. Die kena OT .. Tak best lah camni ...
Abis keje sharp 4pm aku terus cabut .. tak lewat 1 minit pun ...
Ambik LRT turun kat Pasar Seni terus naik bas .. sbb keta abg pakai ..
Sampai umah kul 6.pm.. masuk aje umah "clean up " kucing aku .. bagi die makan

- Then aku start defrost ayam.. rebus spaghetti, buat carbonara... siap singgah ke bazaar tadi sblm balik sbb abg nak pajeri terung dan aku beli kuih pau sambal .. sempat tgk cite ER lagi ngan Mr. Bean.. azan aje aku berbuka seadanya .. tanpa wawa ( sbb kat umah parents aku) ngan abg ( sbb die OT)
Tahap boring dah sampai aku siap dok tekan remote control aje keje aku .. siap dok tukar channel memanjang sambil dok minum A& W root beer. lama siut tak minum air nie,., bila dapat kenikmatannya terasa lain sesungguh

-abg balik aku tak sedar kul brp .. tapi tak silap aku almost 1 am sbb aku dok dgr bunyi kelentang kelentung kat dapur.. pagi tadi aku tanya die kata malas nak kejut aku .. die gorng telur makan ngan pajeri terung yang aku beli..
sok ada buka puasa ngan team lama aku

1 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

atty's said...

alor cian nya buka posa sesorg tkpe sekali sekala je..