CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

n.u.f.f.n.a.n.g.

Friday, September 5

J.e.m.p.u.t. .W.a.w.a.

Sept 05
Jemput Wawa

-hari nie jemput wawa balik sbb sok aku cuti... abg pun cuti... suka sangat aku.. betulah kata orang bila die takde kite terase sunyi sesegt tapi bile dieorg ade , kekdg tak larat nak mendengar leseran /soalan mereka

- Hari nie aku buka puasa kat umah parents aku .... balik umah aku lepas b'buka aje nanti ... dan aku harap bolih lah tapau sikit lauk tuk sahur nanti ( heheheh) .. dah 2 hari tak masak rase cam tak seronok aje ... Walau pun aku nie bukan kaki masak tapi lately nie aku rasa asyik nak masak aje .. Ada aje resipi baru aku nak cuba hehari....

- Sab2 aku nak ke DSKH warehouse kat Jln University, kalu sempat ke Hasbro dan juga network Foods warehouse
Ahad lak nak ke Hytex warehouse and beli apa yang bolih
Isnin/Selasa kalu dapat cuti nak ke Kiko Warehouse sale

Aku nie kalau dah tahu mula asyik nak pergi aje lagi - lagi nak raya bolih gak beli barang umah ngan baju raya kan



4 k.i.t.e. p.u.n.y.a. k.o.t.a.k. k.o.m.e.n.:

julietchun said...

Kalo takkde bebudak dlm umh rs sunyi,tp bila drg ade rs hangin je.
Awal ko survey tmpt sopping.

IBU KUMBANG said...

Sori tanya, wawa ni ko ambik weekend je ke? Aku lost!

**KITE PUNYA** said...

Julietchun.beli apa yg blh dulu jd nanti x kelam kabut.survey kat warehse sale mane tahu ada b,kenan. Ibukumbang.kite keje shift 1bln skali aje dpt cuti weekend kalu x cuti weekdays.maid buat hal so dah htr blk. Wawa tmpg parents kite

atty's said...

kat mana yer kiko sales tu..
nak gi gak..hehhee